Головне меню

Популярні рецепти

Коржики на жовтках

КОРЖИКИ НА ЖОВТКАХ

150 г борошна, 5 жовтків, 200 г цукру, варен­ня без сиропу, ванілін.

Начинка: 3 білки, 200 г цукру, ванілін, вишневе варення.

Борошно з'єднати з жовтками і замісити пух­ке тісто. Місити довго, до появи пухирців. Потім тісто розкачати, вирізати великою фор­мою круглі коржики, скласти на змащений жиром лист, пекти в гарячій духовці (220° С) протягом 15 хв. У спечені коржики-мисочки накласти варення без сиропу, зверху — піну з білків, збиту з цукром і ваніліном.

Поста­вити на декілька хвилин у духовку, підсу­шити.




Схожі кулінарні рецепти