123************* Коржики ромові
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Коржики ромові

КОРЖИКИ РОМОВІ

200 г борошна, 6 жовтків, 50 г вершкового масла, 1 ст. ложка цукру, 1 ст. ложка рому (чи спирту), цедра з 1/2 лимона, на кінець ножа солі.

У посуд з борошном влити жовтки, розтопле­не масло, ром, всипати цукор, лимонну це­дру, сіль і замісити тісто. Місити до появи пухирців. Тоді розкачати на посипаній бо­рошном дошці, вирізати формочками коржи­ки, викласти їх на змащений лист, змастити білком, посипати цукром і пекти в гарячій духовці (200° С) протягом 15 хв.




Схожі кулінарні рецепти