Головне меню

Популярні рецепти

Коржики з кмином дріжджові

КОРЖИКИ З КМИНОМ ДРІЖДЖОВІ

250 г борошна, 50 г вершкового масла, 20 г дріжджів, 1 яйце, 1/2 склянки молока, сіль,

У посуд з борошном влити розведені в тепло­му молоці дріжджі, додати яйце, сіль і замі­сити некруте тісто. Накрити на дві години теплою каструлею. Потім тісто розкачати, по­колоти рідкою терткою, нарізати квадратні коржики, змастити вершковим маслом, скла­сти на змащений жиром лист і дати підійти. Тоді змастити яйцем, посипати кмином і пе­кти в гарячій духовці (200° С) протягом 20 хв. Кмин краще використовувати потовчений.



Схожі кулінарні рецепти