Головне меню

Популярні рецепти

Ламанці з маком і медом

ЛАМАНЦІ З МАКОМ І МЕДОМ

250 г борошна, 100 г вершкового масла або маргарину, 150 г цукру, 2 яєць, 2—3 ст. лож­ки сметани, 1 ст. ложка меду, 1 склянка маку.

Жир посікти з борошном, додати 50 г цукру, яйця і замісити тісто на сметані. Дати йому полежати, розкачати, як на вареники, покла­сти на змащений лист, поколоти виделкою і на листі порізати на квадратики. Пекти в га­рячій духовці (200° С) протягом 15—20 хв. Мак запарити, злити воду, розтерти, додати 100 г цукру, мед, розвести молоком або вер­шками, наламати спечені коржики і виміша­ти їх з приготовленою маковою масою.




Схожі кулінарні рецепти