Головне меню

Популярні рецепти

Оленячі ріжки пісочні з горіхами

ОЛЕНЯЧІ РІЖКИ ПІСОЧНІ З ГОРІХАМИ

100 г борошна, 50 г вершкового масла, 50 г мелених горіхів, 50 г цукру, 1 варений жов­ток.

Варений жовток перетерти крізь сито і вимі­шати з цукром. Додати борошно, жир, ме­лені горіхи і на воді замісити тісто. Викача­ти з нього тоненькі валочки, які порізати на частини завдовжки 7 см. З одного боку на них зробити у 2—3 місцях насічки і вигну­ти, як роги оленя. Викласти на зма­щений лист і пекти в гарячій духовці (200° С) протягом 15—20 хв. Ще гарячими ріжки по­сипати цукровою пудрою з ваніліном.




Схожі кулінарні рецепти