Головне меню

Популярні рецепти

Коржики з какао

КОРЖИКИ 3 КАКАО

300 г борошна, 100 г вершкового масла або маргарину, 100 г цукру, 2 яєць, 50 г какао, 2—3 ст. ложки сметани, ванілін, на кінець ножа соди і лимонної кислоти.

Жир розтерти з цукром, какао, жовтками, ва­ніліном і вимішати. Тоді додати сметану, про­сіяне борошно з содою і лимонною кислотою, піну білків і замісити пухке тісто. Залиши­ти, щоб полежало, а потім розкачати на по­сипаній борошном дошці, вирізати коржики, викласти на змащений лист і пекти в гарячій духовці (200° С) протягом 15—20 хв. Спечені коржики посипати цукровою пудрою.




Схожі кулінарні рецепти