Головне меню

Популярні рецепти

Коржики з сирного тіста

КОРЖИКИ З СИРНОГО ТІСТА

200 г борошна, 200 г сиру, 200 г вершкового масла, 1 яйце, 100 г цукру.

Масло посікти з борошном, додати протертий крізь сито сир, жовток, замісити тісто і ви­нести його в холодне місце. Через 10—15 хв. розкачати, посипати борошном, скласти кон­вертом і знову охолодити. Цю операцію по­вторити 2—3 рази. Потім тісто розкачати, формочкою нарізати коржики і чаркою вирі­зати в них дірочки. Коржики зма­стити білком, вмочити в цукор, складати на змащений жиром лист і пекти в дуже гаря­чій духовці (240° С) протягом 15 хв.




Схожі кулінарні рецепти