123************* Рогалі з горіховою начинкою
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Рогалі з горіховою начинкою

РОГАЛІ З ГОРІХОВОЮ НАЧИНКОЮ

Тісто: 250 г борошна, 2 яєць, 1 ст. ложка цукру, 100 г вершкового масла, 20 г дріжджів, 3—4 ст. ложки сметани, ванілін, на кінець ножа солі.

Начинка: 200 г мелених горіхів, 100 г цук­ру, 1 білок, ванілін.

Дріжджі посипати цукром, щоб розійшлися, і додати їх до борошна. Покласти жовтки, сметану, ванілін, посолити і замісити тісто. Накрити і поставити в тепле місце, щоб тісто підійшло. Тоді викласти його на посипану бо­рошном дошку, розкачати, накласти жир, за­винути конверт і 2—3 рази його розкачати, після чого нарізати трикутнички, накласти на них горіхову масу, скрутити рогалі, вигнути їх підковою, помістити на змащений лист і поставити, щоб підійшли. Тоді змастити біл­ком, посипати цукром і пекти в гарячій ду­ховці (210—220° С) протягом 15—20 хв.

Начинку приготувати так: мелені горіхи ви­мішати з цукром і білком, додати ванілін.




Схожі кулінарні рецепти