Головне меню

Популярні рецепти

Рогалі з повидлом

РОГАЛІ З ПОВИДЛОМ

Тісто: 300 г борошна, 150 г вершкового масла або маргарину, 2 яєць, 10 г дріжджів, 3 ст. ложки кефіру, на кінець ножа солі, 50 г цукру.

Начинка: 200 г повидла.

Жир посікти з борошном, додати цукор, жовт­ки, розведені в кефірі дріжджі, посолити і сікти, поки не утвориться однорідна маса. До­місивши рукою, поставити на годину в холод­не місце. Потім розкачати, порізати на квад­рати, накласти на них повидло, завинути ро­галі. Змастити їх білком, посипати цукром, скласти на змащений лист і пекти в гарячій духовці (210—220° С) протягом 15—20 хв.




Схожі кулінарні рецепти