Головне меню

Популярні рецепти

Пальчики пісочні з горіхами

ПАЛЬЧИКИ ПІСОЧНІ З ГОРІХАМИ

750 г борошна, 200 г цукру, 1 склянка смета­ни або кефіру, 250 г вершкового масла або маргарину, 3 жовтки, 100 г посічених горіхів, 100 г білих мелених сухарів, 1/2 ч. ложки со­ди, 1/2 ч. ложки лимонної кислоти, ванілін.

Жир посікти з просіяним борошном, содою і лимонною кислотою, додати розтерті з цук­ром жовтки, ванілін, посолити, замісити на сметані або кефірі тісто і поставити на ніч у холодне місце. На другий день перемісити. Викачати з тіста тоненький валок, нарізати пальчики, покачати рукою і відразу ж обка­чати в сухарях, змішаних з посіченими го­ріхами.

Викласти на змащений жиром лист і пекти в гарячій духовці (220—240° С) про­тягом 15 хв.




Схожі кулінарні рецепти