Головне меню

Популярні рецепти

Коржики батуринські
Коржики батуринські

Варені жовтки розтирають на ситі і змішують з сирими жовтками, додають сметану, цукор, вершкове масло куском, біле вино, все добре розтирають до одно­рідної маси, потім всипають борошно і тертий мигдаль і знову розтирають. З го­тового тіста роблять коржики, укладають їх на змащений жиром лист, мастять жовтком, посипають цукром, змішаним з мигдалем, наколюють виделкою, щоб не здувалися при випіканні і ставлять в духовку.

На 6 склянок борошна — 600 г мигдалю, 5 варе­них жовтки, 3 сирих жовтки, 1 склянку сметани, 50 г білого вина, 1 склянку цукру, 400 г верш­кового масла.




Схожі кулінарні рецепти