Головне меню

Популярні рецепти

Вергуни конотопські
Вергуни конотопські

Яйця розтирають з цукром в каструлі, додають не більше склянки молока, роз­терту цедру з половини лимона, сіль, всипають просіяне борошно, замішують тісто, накривають його салфеткою або чистим рушником і залишають на кілька хвилин, щоб набухла клейковина і тісто можна було тонко розкачати. Тісто роз­качують тонким шаром, нарізують вергу­ни будь-якої форми, опускають їх в гаря­чий смалець, підсмажують з обох боків, викладають на сито, обсушують, кладуть на тарілку і посипають цукровою пудрою.

На 11/2 склянки борошна — 2 яйця, 1 ст. ложку цукру, 1/2 ст. ложки масла, 1 склянку молока, 1/2 лимона.




Схожі кулінарні рецепти