Головне меню

Популярні рецепти

Пальчики солоні з картоплею

ПАЛЬЧИКИ СОЛОНІ З КАРТОПЛЕЮ

150 г борошна, 150 г вершкового масла або маргарину, 1 яйце, 150 г вареної картоплі, сіль, кмин.

У посуд з борошном перетерти крізь сито ва­рену картоплю, посолити, додати жир, яйце і некруто замісити. Розкачати тісто, посипа­ти борошном, скласти конвертом, розкачати від себе, не натискаючи, скласти втроє і по­ставити па кілька хвилин у холодне місце. Цю процедуру повторити 2—3 рази. Потім тісто розкачати шаром завтовшки 1,5 см, на­різати тонкі смужки, викласти на змащений жиром лист, змастити яйцем, посипати кми­ном, зернистою сіллю і пекти в гарячій ду­ховці (220° С) протягом 15 хв.




Схожі кулінарні рецепти