Головне меню

Популярні рецепти

Мазурок-ірис з кремом

МАЗУРОК-ІРИС З КРЕМОМ

Тісто: 500 г борошна, 250 г вершкового масла або маргарину, 150 г цукру, 1 жовток.

Крем: 1/2 л вершків, 500 г цукру, 100 г верш­кового масла, ванілін, 100 г посічених горіхів або мигдалю.

З борошна, цукру, масла і жовтка замісити пісочне тісто, накласти в тортівницю, поко­лоти і пекти в гарячій духовці (220—230° С) протягом 30 хв. Спечений мазурок покрити кремом і посипати горіхами або мигдалем.

Крем приготувати так: вершки з цукром зва­рити на легкому вогні до консистенції густої сметани, постійно помішуючи, щоб не приго­ріли. Тоді зняти з вогню, охолодити, додати вершкове масло, ванілін і розтерти.




Схожі кулінарні рецепти