123************* Папушник звичайний
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Папушник звичайний
Папушник звичайний

Борошно просівають і 1/3 його зава­рюють гарячим молоком. Після охоло­дження тісто розмішують, щоб не було грудочок, і дають підійти. Після цього додають розтерті до білого кольору яйця, всипають решту борошна, добре вимі­шують і під кінець вимішування додають розтоплене масло, цукор і ваніль для за­паху. Тісто добре підбивають і викла­дають у змащені форми на половину їх висоти. Форми можуть мати різну конфі­гурацію — круглу і чотирикутну, високу або низьку.

Форми з тістом ставлять в тепле місце і як тільки тісто підійде і займе весь об'єм форм, їх ставлять в гарячу духовку на 1,5 год.

На 6 склянок борошна — 2 склянки молока, 12 яєць, 1/2 склянки масла, 1 склянку цукру, 1/10 палички ванілі.




Схожі кулінарні рецепти