Головне меню

Популярні рецепти

Рогалі

Рогалі

Вершки змішують з яйцями, додають розведені в молоці дріжджі, всипають половину борошна, добре розмішують і ставлять в тепле місце. Коли тісто підій­де, в нього додають решту борошна і за­мішують так, щоб його можна було роз­качати. Потім тісто викладають на стіл, додають до нього масла й цукру і добре вимішують. Після цього з тіста роблять рогалі, кладуть їх на змащений лист, дають їм підійти, змащують яйцем, по­сипають січеним мигдалем і випікають в духовці.

На 3 склянки борошна — 1 склянку вершків, 4 яйця, 25 г дріжджів, 200 г масла, 1—1,5 склянки цукру, 1/4 склянки молока, 30 г мигдалю.




Схожі кулінарні рецепти