Головне меню

Популярні рецепти

Мандрики із сливами
Мандрики із сливами

Тісто приготовляють так само, як і для мандриків з варенням. Сливи очищають від кісточок, злегка відварюють з цукром,  а сироп зціджують. Сливи укладають на коржики щільним шаром в один ряд, по­сипають цукром, загортають краї всере­дину, змащують яйцем, укладають на змащений лист і випікають в духовці протягом 15—20 хв. Випечені мандрики посипають цукром і подають г;а стіл із сметаною або цукровою пудрою, які по­дають окремо.

На 4 склянки борошна — 200 г масла, 200 г цукру, 2 яйця, 2 ст. ложки сметани, 500 г слив, 200 г цукрової пудри.




Схожі кулінарні рецепти