Головне меню

Популярні рецепти

Соложеники вишневі
Соложеники вишневі

Вершкове свіже масло розтирають в каструлі або макітрі з овальним дном, додають цукор, жовтки, цілі яйця, дрібно натертий і оброблений, мигдаль, вимішують півгодини, Щоб маса була однорідною, без грудочок. Потім додають дрібно-розтерту цедру з одного лимона, ложку кориці, товчені й просіяні сухарі (або черству міську булку, намочену в молоці і віджату), одну склянку вишень — варення без соку. Масу добре вимішують, викладають у змащену жиром і посипану сухарями форму і став­лять в духовку для випікання. Перед подаванням соложеники поливають виш­невим соком.

На 11/2 склянки сухарів — 200 г вершкового масла, 200 г цукру, 2 жовтки, 8 яєць, 200 г мигдалю, цедру з одного лимона, 1 чайну ложку кориці, 1 склянку вишень — варення без соку.




Схожі кулінарні рецепти