Головне меню

Популярні рецепти

Вафлі

Вафлі

Вафлі — це тонкі, дуже по­ристі і тому легкі борошняні кондитерські вироби, випечені із збитого рідкого тіста; мають форму тонких листків або фі­гур з узорною поверхнею.

Тісто для вафель готують з пшеничного борошна вищого і першого сортів, цукру, харчо­вих жирів та яєць.

Вафлі виробляють з начинкою і без начинки. Для начинки ви­користовують цукеркові ма­си — фруктова, горіхова, мар­ципанова, кремова, збивна із вершків і збивна типу «Зефір».

Вафлі без начинки виготовляють у вигляді пря­мокутних пластин з тіста, яке містить, крім основної сировини, какао, кофе і різні ароматичні есенції. Асортимент: вафельні стаканчики і листові вафлі, «Динамо» — сорт, який являє собою суміш вафель різних сма­ків і ароматів.

Вафлі з начинкою. Відомі такі сорти: «Фруктово-помадні», «З фруктовою начинкою», «Лимонні палички», «Сніжинка», «Черепашка», «Горішки» та ін.




Схожі кулінарні рецепти