Головне меню

Популярні рецепти

Вертуни з яблуками
Вертуни з яблуками

З просіяного борошна замішують на воді, додаючи яйця, масло, сіль на смак, не дуже густе тісто, відбивають його об пиріжкову дошку або кришку стола доти, поки в тісті не з'являться пухирці. Тісто загортають в мокру салфетку і тримають його 2 год. на холоді. Після цього тісто розкачують на кружки завтовшки в 3—5 мм, дають трохи підсохнути, на середину круж­ка гіркою кладуть дрібно насічені яб­лука кращого сорту, посипають сухаря­ми і згортають тісто трубкою. Вертуни кладуть на добре змащений жиром лист, ставлять в жарку духовку, під час випі­кання обливають жиром.

На 3 склянки борошна — 1 яйце, 1 чайну ложку масла, сіль, 1/4 склянки сухарів, 800 г яблук.




Схожі кулінарні рецепти