Головне меню

Популярні рецепти

Капама з горіхами і медом
Капама з горіхами і медом

В просіяному борошні роблять заглиб­лення, вливають 1/4 склянки води, 2 яйця і замішують густе тісто. Тісто розкачують якнайтонше по довжині листа завширшки 20—25 см.

Очищені горіхи і солодкий мигдаль обливають окропом, очищають від шкір­ки, дрібно товчуть, доливаючи по кілька крапель води, змішують з трохи розведе­ним водою медом так, щоб маса була до­сить густою. Підготовленою масою зма­щують рівним шаром поверхню розка­чаного тіста, згортають його рулоном, укладають на змащену сковороду у виг­ляді круга, мастять жиром, обсипають цукром і випікають в духовці.

На 4 склянки борошна — 2 яйця, 400 г солодкого мигдалю, 800 г грецьких горіхів, 200 г меду, 50 г масла, 1/4 склянки води.




Схожі кулінарні рецепти