Головне меню

Популярні рецепти

Сніжки з кремом

СНІЖКИ З КРЕМОМ

4 білки, 100 цукру, 3 склянки молока, ванілін.

Крем: 4 жовтки, 100 г цукру, 1 ст. ложка борошна, ванілін.

Збити білки з цукром, додати ванілін і накла­дати столовою ложкою в кипляче молоко. Ко­ли білок з одного боку згорнеться, сніжок повернути на другий бік. Варити недовго, щоб піна не твердла. Зварені сніжки вибирати шумівкою на тарілку.

Приготування крему: розтерти жовтки з цук­ром до білості, додати борошно, ванілін, роз­мішати молоком, де варились сніжки, і поста­вити па вогонь. Вимішувати, доки маса за­гусне, не доводячи до кипіння. Коли крем охолоне, покласти в нього сніжки і оздобити варенням. До крему можна додати 1 ст. лож­ку какао.




Схожі кулінарні рецепти