Головне меню

Популярні рецепти

Грибки горіхові не печені

ГРИБКИ ГОРІХОВІ НЕ ПЕЧЕНІ

Тісто: 150 г мелених горіхів, 150 г цукру, 1 білок.

Помадка: 50 г какао, 100 г цукру, 2—3 ст. ложки молока, 1 ч. ложка вершкового масла, ванілін.

З мелених горіхів, цукру і білка замісити тісто. Виробити з нього шапочки і ніжки грибків. Шапочки змастити помадкою і біл­ком приліпити до ніжок. Помадку можна за­фарбувати червоною кондитерською фарбою, а білковою помадкою зробити крапочки.

Помадку приготувати так: цукор зварити з молоком до консистенції густої сметани, до­дати какао, заварити і розтерти з вершковим маслом.




Схожі кулінарні рецепти