Головне меню

Популярні рецепти

Яблука в бісквітному тісті

ЯБЛУКА В БІСКВІТНОМУ ТІСТІ

6 яблук, 6 ст. ложок мелених сухарів або 150 г борошна, 6 яєць, 150 г цукру, 1 ст. лож­ка варення без сиропу, ванілін, цукрова пудра.

Цілі яблука почистити, обережно вибрати сер­цевину, стежачи, щоб не розкололися, вкину­ти в підсолоджену гарячу воду, закип'ятити, зразу ж вибрати на друшляк і дати захоло­нути. Тортівницю змастити жиром, посипати сухарями і скласти яблука так, щоб одне од­ного не торкалося, і начинити кожне варенням без сиропу. Потім яблука залити бісквіт­ним тістом і пекти протягом 45 хв. у гарячій (200° С) духовці. Спечені яблука посипати цукровою пудрою з ваніліном.

Бісквітне тісто приготувати так: з білків і цукру збити круту піну, додати жовтки, ва­нілін, вимішати з пересіяним борошном або сухарями.




Схожі кулінарні рецепти