Головне меню

Популярні рецепти

Вишні і сливи з наливок

ВИШНІ І СЛИВИ З НАЛИВОК

Помадка: 100 г шоколаду, 150 г цукру, 1 ч. ложка вершкового масла, 1/2 склянки води.

Вишні і сливи добре відцідити, трохи обсуши­ти і обкатати в цукровій пудрі. Підсушити в теплій духовці. Зварити шоколадну помадку. Добре відцідже­ні фрукти вмочувати в гарячу шоколадну по­мадку і викладати на мілку тарілку, змочену холодною водою. Потім висушити. Фрукти, покриті помадкою, можна посипати меленими горіхами.

*

Тісто: 200 г мелених горіхів або мигдалю, 150 г цукру, 2—3 ст. ложки молока або кави, 50 г шоколаду або какао, ванілін.

Мелені горіхи і цукор залити молоком (мож­на згущеним) або кавою, поставити на плиту і варити кілька хвилин, мішаючи, поки утво­риться однорідна линка маса. Додати ванілін. З фруктів вибрати кісточки, обкласти масою, обкатати в тертому шоколаді або какао. Обе­режно скласти на тарілці і висушити.




Схожі кулінарні рецепти