123************* Кечкеметськ підківки на пахтанії з абрикосовим варенням (Угорська кухня)
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Кечкеметськ підківки на пахтанії з абрикосовим варенням (Угорська кухня)
Кечкеметськ підківки на пахтанії з абрикосовим варенням
200 г борошна
160 г вершкового масла
140 г цукру
140 г тертих волоських горіхів
3 яйця
100 г абрикосового варення
50 г абрикосової горілки
ваніль, кориця

Замісити з борошна, масла і цукру тісто, розкачати його в лист товщиною 1,5 мм і нарізати квадратиками.

Збити яйця, всипати в них протерті горіхи, додати ваніль і корицю і укласти цю начинку на нарізане квадратиками тісто, загорнути його, змастивши зовнішній його край яйцем і надавши йому потім форму підкови.

Підківки зверху обмазати яйцем і посипати грубо натертими горіхами. Піч в не дуже жаркій духовці. Подавати з абрикосовим варенням з добавкою абрикосовою горілки.



Схожі кулінарні рецепти