Головне меню

Популярні рецепти

Кукурудзяник (Закарпатська кухня)

Кукурудзяник (Закарпатська кухня)

В просіяне кукурудзяне борошно додають цукор-пісок, розтопле­ний маргарин, яйце, сіль, соду, молоко й замішують тісто.

Підготовлене тісто викладають в змащений жиром лист і випі­кають у духовці, слідкуючи, щоб тісто не підгоріло і добре випеклось.

Готовий кукурудзяник нарізають на куски й подають з молоком або сметаною.

Витрати продуктів для приготування 1 кг кукурудзяника: борошно кукурудзяне 500 г, цукор-пісок 100 г, маргарин 100 г, яйце 1 шт., сіль 3 г, сода 2 г, молоко 500 г, жир для змащування листа 5 г.




Схожі кулінарні рецепти