123************* Кукурудзяник на кислому молоці (Закарпатська кухня)
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Кукурудзяник на кислому молоці (Закарпатська кухня)

Кукурудзяник на кислому молоці (Закарпатська кухня)

Яйця розмішують з сіллю та цукром і з'єднують з кислим моло­ком. В цю суміш повільно всипають просіяне кукурудзяне борош­но, змішане з питною содою і добре вимішують. Потім додають розтоп­лене вершкове масло або маргарин і знову місять, поки масло пов­ністю не з'єднається з тістом.

Підготовлене рідке тісто виливають у змащений маслом сотейник або форму і випікають в духовці протягом 30 хвилин при темпе­ратурі 150–180°С.

Витрати продуктів для приготування 1 кг кукурудзяника: борошно кукурудзяне 600 г, кисле молоко 600 г, яйця 2 шт., цукор-пісок 60 г, сода 10 г, масло вершкове або марга­рин 80 г, сіль за смаком.




Схожі кулінарні рецепти