123************* Коржики з шкварками (Закарпатська кухня)
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Коржики з шкварками (Закарпатська кухня)

Коржики з шкварками (Закарпатська кухня)

Дрібно посічені шкварки змішують з борошном, додають сма­лець, яєчні жовтки, дріжджі, розчинені у сметані, сіль, вливають сметану і місять тісто середньої консистенції, щоб воно не прилипало до рук.

Приготовлене тісто розкачують на посипаній борошном дошці, складають конвертом і залишають на 15 хвилин. Цей процес повто­рюють три рази. Третій раз тісто розкачують шаром завтовшки 2—2,5 см і виїмкою вирізають кружечки. На поверхні кружечків но­жем роблять крупну сітку.

Підготовлені коржики перекладають на змащений лист і зали­шають на 1—1,5 години, після чого їх змащують збитим яйцем і ви­пікають в гарячій духовці до готовності.

Витрати продуктів на 1 кг коржиків: борошно пшеничне 500 г, шкварки 140 г, смалець 160 г, жовтки з трьох яєць, дріжджі 25 г, сіль 9 г, сметана 285 г.




Схожі кулінарні рецепти