Головне меню

Популярні рецепти

Яблука, запечені з білками (Закарпатська кухня)

Яблука, запечені з білками (Закарпатська кухня)

Яблука промивають, зрізують плодоніжки і видаляють серцевину, починаючи з верхівки і через цей отвір заповнюють середину яблука абрикосовим джемом.

Яєчні білки збивають, додають цукрову пудру і продовжують зби­вати до утворення густого крему. Отвір та верхівку яблука накри­вають підготовленим кремом, посипають цукровою пудрою і запікають в духовці протягом 2—3 хвилин до утворення на поверхні крему лег­кого загару.

Витрати продуктів на одну порцію: яблука 194 г, джем абрикосовий 20 г, яйце (білок) 10 г, цукрова пудра 2 г.




Схожі кулінарні рецепти