Головне меню

Популярні рецепти

Яблука, фаршировані свіжим сиром (Закарпатська кухня)

Яблука, фаршировані свіжим сиром (Закарпатська кухня)

Яблука промивають, обчищають, розрізують навпіл і з кожної половинки видаляють серцевину, роблячи в яблуці заглиблення.

Для фаршу протертий сир добре перемішують з сирими яйцями і цукром.

Половинки яблук заповнюють сиром, перекладають на змочений водою лист і запікають в духовці до готовності. Подаючи на стіл, по­ливають фруктовим соусом або ягідним сиропом.

Витрати продуктів на одну порцію: яблука 1 шт., сир 60 г, яйця 1/5 шт., цукор 15 г, соус фруктовий або сироп ягід­ний 30 г.




Схожі кулінарні рецепти