123************* Яблука в тісті (Закарпатська кухня)
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Яблука в тісті (Закарпатська кухня)

Яблука в тісті (Закарпатська кухня)

Свіжі промиті яблука без серцевини і шкірки нарізають кру­жальцями завтовшки 5 мм і посипають цукром. Яєчні жовтки, цукор, сіль, сметану та борошно добре перемішують і розводять молоком. Збиті білки обережно вводять в тісто і вимішують до утворення од­норідної маси.

Підготовлені кружальця яблук занурюють в рідке тісто, швидко кладуть на сковороду з розігрітим маслом і обсмажують до утво­рення золотистої кірочки.

Подаючи на стіл, посипають цукровою пудрою.

Витрати продуктів на одну порцію: яблука сві­жі 125 г, цукор-пісок 5 г, борошно 30 г, яйце 3/4 шт., молоко 30 г, сме­тана 15 г, сіль 1 г, масло 15 г, цукрова пудра 10 г.




Схожі кулінарні рецепти