123************* Зелень, консервована сухим способом (Закарпатська кухня)
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Зелень, консервована сухим способом (Закарпатська кухня)

Зелень, консервована сухим способом (Закарпатська кухня)

Зелень крону, петрушки і селери, консервовану сухим способом (без стерилізації), використовують взимку для заправки перших і других страв.

Зелень перебирають, видаляють пожовкле листя і гілочки, миють, укладають в друшляк і дають стекти воді.

На дерев'яній дошці зелень дрібно січуть і в .посуді рівномірно пересипають сіллю, старанно перемішуючи. Сіль додають з розрахун­ку 250 г на 1 кг зелені.

Підготовлену зелень щільно укладають у банки, накривають кришками, закатують (не стерилізують) і зберігають у прохолодному місці.

Для приготування 10 банок (0,5 л) потрібно: зелені підготовленої 4000 г, солі 1000 г.




Схожі кулінарні рецепти