123************* Варення абрикосове
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Варення абрикосове

ВАРЕННЯ АБРИКОСОВЕ

1 кг цукру, 500 г абрикосів, 2 склянки води.

Напівдозрілі абрикоси поколоти, залити теп­лим сиропом, залишивши на декілька годин, після чого варити на легкому вогні протягом 10 хв. і охолодити. Цю процедуру повторити кілька разів, поки ягоди стануть прозорими. Охолоджене варення скласти до банок. Так само варити варення з абрикосів без кісто­чок або половинками. Для кращого запаху дати 1—2 очищених зерняток з кісточок. Так само варити варения з слив.




Схожі кулінарні рецепти