123************* Варення апельсинове без шкірки
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Варення апельсинове без шкірки

ВАРЕННЯ АПЕЛЬСИНОВЕ БЕЗ ШКІРКИ

500 г апельсинів без шкірки, 500 г цукру, 1/2 склянки води.

З апельсинів обтерти на дрібній тертці цед­ру, зняти білу шкірочку. З цукру і води зва­рити густий сироп. До теплого сиропу по­класти апельсини поділені на частки і очищені від зернят. Варити на легкому вогні про­тягом 10 хв., потім охолодити. Повторити це 2—3 рази, поки сироп не стане прозорим.

Цедру можна використати для печива — ви­мішати з цукром (1 ст. ложка цедри і стіль­ки ж цукру).




Схожі кулінарні рецепти