123************* Варення з дині або гарбуза
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Варення з дині або гарбуза

ВАРЕННЯ З ДИНІ АБО ГАРБУЗА

500 г дині 750 г цукру, 1,5 склянки води, 1/2 лимона.

Диню чи гарбуз без шкірки і зернят порізати на кубики величиною 1—2 см або гострою чайною ложкою нарізати кружальця. Залити гарячою водою і варити 2—3 хв. Воду злити, диню охолодити і перемити з 1 ст. ложкою оцту. Кубики покропити соком з лимона. З цукру і води зварити сироп, залити диню і варити 10 хв. на повільному вогні. На дру­гий день варити до прозорості. До варення дати нарізану шкірочку з лимона, ванілін. Якщо немас лимона, можна використати ли­монну кислоту.




Схожі кулінарні рецепти