Головне меню

Популярні рецепти

Мариновані печериці - рецепт з фото

Мариновані печериці

Мариновані печериці

 

Грибочки виходять дуже смачними - кислота, сіль і цукор в маринаді дуже добре збалансовані. Ця чудова закуска може зайняти місце як на обідньому, так і на святковому столі (так-так, вже пора підбирати новорічне меню).



інгредієнти:

 

500 г печериць

5 ст.л. рослинного масла

5 ст.л. води

2 ст.л. оцту (я використала білий винний)

1 ч.л. солі

1 неповна ч.л. цукру

10 горошин чорного перцю

лавровий лист

2-3 великих зубчики часнику

 

Мариновані печериці

Гриби миємо, великі ріжемо на половинки або четвертинки, дрібні залишаємо як є. Часник нарізаємо на четвертинки. Кладемо всі інгредієнти в каструлю і доводимо до кипіння. Кип'ятимо 3-4 хвилини на маленькому вогні.

Мариновані печериці

 

Виносимо на балкон і тримаємо 2-3 години в маринаді.

При подачі можна посипати кропом.

Мариновані печериці

 

Смачного!




Схожі кулінарні рецепти