Головне меню

Популярні рецепти

Жюльєн з лисичок - рецепт з фото

Жюльєн з лисичок

Жюльєн з лисичок

 

Лисички - за визначенням літні гриби. Завтра наступає осінь, але лисичок у нас продається і раніше багато. І поки є така можливість, я вирішила приготувати з цих чудових грибів жульєн. По суті, технологія приготування не відрізняється від жульєна з печерицями. Але смак в кінцевому підсумку виходить більш насиченим і грибним.

інгредієнти:

300 г лисичок

1 середня цибулина

1 ч.л. з гіркою борошна

2 ст.л. сметани або жирних вершків

тертий сир для посипання

сіль за смаком

Жюльєн з лисичок

Цибулю дрібно ріжемо і обсмажуємо на рослинному маслі до прозорості.

 

Жюльєн з лисичок

Додаємо в сковороду тонко нарізані лисички, смажимо до повного випаровування рідини.

Жюльєн з лисичок

Додаємо сметану або вершки, тушкуємо пару хвилин.

Жюльєн з лисичок

Всипаємо борошно, розмішуємо і даруємо ще пару хвилин.

Розкладаємо гриби по кокотницах, посипаємо сиром і ставимо в розігріту до 200 градусів духовку на 5-7 хвилин, поки сир не розплавиться.

Жюльєн з лисичок

Приємного апетиту!

 




Схожі кулінарні рецепти