Головне меню

Популярні рецепти

Перець, фарширований сирковою масою (Закарпатська кухня)

Перець, фарширований сирковою масою (Закарпатська кухня)

Свіжий солодкий перець миють, зрізають плодоніжку і видаляють серцевину з насінням так, щоб не порушилась цілість стручка. Пе­рець посипають сіллю і заповнюють фаршем.

Фарш готують зі свіжого сиру, який змішують з вершковим мас­лом, додають сіль, перець червоний молотий, кмин, дрібно нарізану цибулю і все добре перемішують.

Готовий перець подають як холодну закуску на тарілці, висте­леній зеленим салатом.

Витрати продуктів на одну порцію: перець свіжий солодкий 67 г. Для фаршу — сир свіжий не нижче 9% жирності 40 г, масло вершкове 4 г, сіль 3 г, перець червоний молотий 0,1 г, кмин 0,01 г, цибуля 6 г, салат зелений 7 г.




Схожі кулінарні рецепти