Головне меню

Популярні рецепти

Закуска овочева хустська (Закарпатська кухня)

Закуска овочева хустська (Закарпатська кухня)

Відварені картоплю й моркву обчищають, нарізають кубиками, додають зелений консервований горошок, дрібно нарізану цибулю, сіль, чорний молотий перець і заправляють майонезом.

Промитий свіжий солодкий перець розрізають навпіл, видаляють насіння, заповнюють підготовленою масою і прикрашають півкружальцями вареного яйця.

Витрати продуктів на одну порцію: картопля 43 г, морква 16 г, горошок зелений консервований 8 г, цибуля 3 г, перець свіжий солодкий 50 г, майонез 13 г, сіль 2 г, перець чорний молотий 0,02 г, яйце 1/8 шт.




Схожі кулінарні рецепти