Головне меню

Популярні рецепти

Закуска з баклажанів по-домашньому (Закарпатська кухня)

Закуска з баклажанів по-домашньому (Закарпатська кухня)

У промитих баклажанів видаляють плодоніжку, проколюють ви­делкою в кількох місцях і запікають у духовці до готовності. По­тім баклажани охолоджують, знімають шкірку, м'якоть подріб­нюють.

Свіжі помідори промивають і нарізають дрібними кубиками. Ци­булю та часник дрібно нарізають. Усі компоненти добре перемішують з баклажанами і заправляють олією, сіллю та чорним молотим перцем. Приготовлену масу залишають на 20 хвилин в прохолодному місці.

Подаючи на стіл закуску, укладають у салатник гіркою.

Витрати продуктів на одну порцію: баклажани свіжі 55 г, помідори свіжі 47 г, цибуля 12 г, часник 6 г, перець чор­ний молотий 0,02 г, сіль 1 г, олія 10 г.




Схожі кулінарні рецепти