Головне меню

Популярні рецепти

Буряки з хріном (Закарпатська кухня)

Буряки з хріном (Закарпатська кухня)

Буряки варять до готовності. Потім обчищають від шкірки, нати­рають на дрібній тертці, з'єднують з дрібно натертим хріном, за­правляють сіллю, цукром, оцтом і все добре вимішують. Зали­шають на 1—2 години, щоб буряки промаринувалися.

Готові буряки перекладають у скляні банки, щільно закривають і зберігають в холодному місці.

Подають на стіл у малих салатницях до м'ясних страв.

Витрати продуктів на 1 кг буряків з хріном: буряки 960 г, хрін 156 г, цукор 50 г, оцет 9-ти процентний 50 г, сіль 5 г.




Схожі кулінарні рецепти