123************* Закуска із сиру по-верховинськи (Закарпатська кухня)
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Закуска із сиру по-верховинськи (Закарпатська кухня)

Закуска із сиру по-верховинськи (Закарпатська кухня)

Твердий сир дрібно натирають, додають нарізаний дрібненьки­ми кубиками яєчний білок, зелений консервований горошок, вершкове масло, дрібно нарізаний хрін, сметану, сіль, чорний молотий перець,

заправляють майонезом і добре перемішують до утворення однорідної густої маси.

Підготовлену масу укладають у салатницю гіркою і прикрашають нарізаними яєчними жовтками та зеленню петрушки.

Витрати продуктів на одну порцію: сир 65 г, го­рошок зелений консервований 46 г, масло вершкове 10 г, яйце 1/4 шт., сметана 20 г, кріп 2 г, сіль 2 г, перець чорний молотий 0,02 г, майонез 20 г, зелень петрушки 3 г.




Схожі кулінарні рецепти