123************* Закуска із сиру по-ужгородськи (Закарпатська кухня)
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Закуска із сиру по-ужгородськи (Закарпатська кухня)

Закуска із сиру по-ужгородськи (Закарпатська кухня)

Свіжий коров'ячий сир пропускають крізь м'ясорубку разом з часником та вершковим маслом. Потім додають сметану, помолоті волоські горіхи, посічену зелень цибулі або петрушки, сік лимона, сіль та чорний молотий перець і добре перемішують до утворення од­норідної маси.

Готову закуску укладають гіркою у салатницю або в тарілку і оформляють кружальцями червоного свіжого перцю або редиски, свіжих помідорів.

Витрати продуктів для приготування 1 кг закуски: сир свіжий коров'ячий 758 г, часник 38 г, масло вершкове 50 г, сметана 100 г, зелень 52 г, зерно волоських горіхів 20 г, сік лимонний 20 г, сіль 5 г, перець чорний молотий 0,1 г, овочі для оформлення 10 г.




Схожі кулінарні рецепти