Головне меню

Популярні рецепти

Батончики із сиру (Закарпатська кухня)

Батончики із сиру (Закарпатська кухня)

В протертий свіжий сир додають манну крупу, розтертий з цукром яєчний жовток, дрібно натерту моркву, ізюм і сіль. Потім усе добре перемішують і вводять збиті яєчні білки. З підготовленої маси формують батончики, по 2 шт. на порцію, змочують у збитому яйці, обкачують у борошні й обсмажують у добре розігрітому жирі до появи на поверхні батончиків рум'яного кольору.

Готові батончики подають гарячими. Окремо до батончиків по­дають сметану.

Витрати продуктів на одну порцію: сир свіжий 100 г, крупа манна 14 г, цукор 14 г, морква 10 г, ізюм 10 г, яйце 1/2 шт., борошно 16 г, сіль 2 г, жир кулінарний 15 г, сметана 25 г.




Схожі кулінарні рецепти