123************* Кульки із сиру (Закарпатська кухня)
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Кульки із сиру (Закарпатська кухня)

Кульки із сиру (Закарпатська кухня)

Твердий сир нарізають брусочками, пропускають через м'ясорубку з дрібною решіткою, додають чорний молотий перець, жовток з яйця і добре перемішують. Білок збивають і з'єднують з підготовленою масою.

Потім з маси формують невеликі кульки, панірують у пшеничному борошні і смажать в добре розігрітій олії до золотистого кольору.

Кульки з сиру подають гарячими і оформляють зеленню петруш­ки.

Витрати продуктів на одну порцію: сир 88 г, яйце 1 шт., перець чорний молотий 0,4 г, борошно 10 г, олія 20 г, зелень петрушки 3 г.




Схожі кулінарні рецепти