123************* Сир смажений (Закарпатська кухня)
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Сир смажений (Закарпатська кухня)

Сир смажений (Закарпатська кухня)

Твердий сир нарізають кусочками квадратної або прямокутної форми завтовшки 5 мм, по 3 шт. на порцію, змочують у збитому яйці, обкачують в сухарях або в натертій черствій булці й обсмажують в добре розігрітому смальці або вершковому маслі, поки не під­рум'яняться.

Обсмажений сир подають як гарячу закуску.

Витрати продуктів на одну порцію: сир 97 г, яйце 1/4 шт., сухарі або булка 15 г, смалець або вершкове масло 12 г, сіль 1 г.




Схожі кулінарні рецепти