Головне меню

Популярні рецепти

Сир, смажений з шинкою (Закарпатська кухня)

Сир, смажений з шинкою (Закарпатська кухня)

Твердий сир та шинку нарізають скибками. Окремо з борошна, яєць та молока готують лізон. На скибку сиру кладуть скибку шинки і разом обкачують у борошні, змочують у лізоні і обсмажують в гаря­чій олії з обох боків до утворення на поверхні світло-коричневої кірочки.

Подають як гарячу закуску, прикрашають маслинами та зеленню петрушки.

Витрати продуктів на одну порцію: сир 31 г, шин­ка 20 г, борошно 3 г, олія 10 г, Для лізона — яйце 1/10 шт., борошно 6 г, молоко 10 г. Для оформлення — маслини 5 шт., зелень пет­рушки 3 г.




Схожі кулінарні рецепти