123************* Паштет із яєць та бринзи (Закарпатська кухня)
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Паштет із яєць та бринзи (Закарпатська кухня)

Паштет із яєць та бринзи (Закарпатська кухня)

Круто зварені яйця дрібно нарізають. Бринзу розтирають, щоб не було великих грудок, змішують з нарізаними яйцями і, поступово додаючи олії, збивають до утворення кремоподібної маси. В кінці збивання заправляють чорним молотим перцем.

Готовий паштет подають як холодну закуску або використовують для приготування бутербродів.

Витрати продуктів для приготування 1 кг паштету: яйця 600 г (15 шт.), бринза 300 г, олія 100 г, перець чорний молотий 10 г.




Схожі кулінарні рецепти