Головне меню

Популярні рецепти

Яйця, фаршировані оселедцем (Закарпатська кухня)

Яйця, фаршировані оселедцем (Закарпатська кухня)

Помиті круто зварені яйця розрізають уздовж на половинки і обе­режно виймають жовток. Яєчний жовток протирають крізь сито, пе­ремішують з розтертим до білого кольору вершковим маслом та з попередньо вимоченим і дрібно нарізаним оселедцем.

Підготовлену масу кладуть гіркою у половинки яєчного білка. По­верхню маси оздоблюють сіткою з майонезу.

До фаршированого яйця окремо готують овочевий салат. Подаючи на стіл на тарілку, укладають гіркою овочевий салат, зверху кладуть фаршироване яйце і прикрашають зеленню.

Витрати продуктів на одну порцію: яйце 1 шт., оселедець 31 г, масло вершкове 5 г, майонез 5 г, зелень 3 г. Для овоче­вого салата: морква 25 г, огірки солоні 22 г, горошок зелений 15 г, кар­топля варена 30 г, майонез 20 г.




Схожі кулінарні рецепти